WEBSHOPS

Een eigen webshop beginnen is voor velen een droom. Want wat is er nu leuker dan je droom waarmaken? En online winkelen groeit nog steeds erg hard in Nederland. Genoeg kansen om hiervan te kunnen mee profiteren! Krijg je de kriebels van de termen ‘HTML’ en ‘coderen’? Je bent niet de enige. Gelukkig is dit tegenwoordig ook niet meer nodig om een professionele webshop te maken. Achter een succesvolle webwinkel zit meestal een goed plan. Maar waar begin je bij bel ons direct Tirodesign? Wij hebben alvast een overzicht voor je gemaakt. En als je eenmaal aan de slag bent, helpt ons Support team je met alle vragen.


Ga je een eigen webshop starten dan is het slim om een plan op papier te zetten. Zorg ervoor dat je:


    Jezelf inschrijft bij de KVK

    Weet welke juridische regels gelden

    Weet wat jouw webwinkel speciaal maakt

    Jouw doelgroep kent

    Weet hoe je aan de producten komt die je gaat verkopen

    Beschikt over wat je nodig hebt om orders te verwerken en in te pakken

    Een verzenddienst hebt uitgekozen


Geen webshop zonder producten! Daarom is het belangrijk om te bedenken wat je wilt gaan verkopen. Ga je voor een niche product waarbij jij dé specialist wordt van het desbetreffende producttype? Of kies je een breed, gevarieerd assortiment met verschillende producttypes? Wat je ook doet, probeer uniek te zijn.


De uitstraling van je webshop is bepalend voor hoe klanten hun bezoek ervaren. Zorg er dus voor dat je winkel er professioneel uitziet en dat je bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Voer je huisstijl overal in door voor herkenbaarheid.


Wij van Tirodesign willen je graag helpen om je webshop op te zetten. Wat vormgeving betreft, indeling en uitstraling en vooral bereikbaarheid. Is dat dan duur een webshop nee absoluut niet. Moet ik dat dan op een webhosting account plaatsen en is dat moeilijk? Nee wij regelen alles voor je van A tot Z dat is Tirodesign. Wil je meer weten bel ons direct of stuur een email naar ons en wij zorgen dat je winkel op internet komt wereldwijd.